Grup d’autoaprenentatge d’arts escèniques (Curs 2016-2017)

20160927-artsesceniques-pEl grup d’autoaprenentatge d’arts escèniques inicia un nou curs i esteu convidades a unir-vos-hi. El grup busca crear un espai on, des del coneixement col·lectiu, totes puguem aprendre i ensenyar coses, perquè totes tenim coses a aportar encara que creiem arribar amb un nivell 0. Pretenem que el treball que fem juntes sigui multi-disciplinar, tocant diverses arts i metodologies que poden passar pel teatre social, sigui de text o fòrum (amb tècniques de teatre de l’oprimit), el mim, el clown, la màscara neutra, el teatre de l’oprimit, la improvisació, etc.

Dimarts, a partir del 27 de setembre, a les 20:30h
CSA Can Vies
(C/ Jocs Florals, 42)

Inscripció prèvia a:
correu@unilliure.cat

Esta entrada fue publicada en Novetats y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

 

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.